Våra Vackra Broschyrer

Våra vackra Broschyrer,
fyllda med härliga minnen

Att jag får förverkliga mina egna tankar och idéer i broschyrerna är mycket viktigt och en passion för mig. Jag tar även fram i broschyrerna smycken jag designat på 80- och 90-talet. Ett stort och varmt tack till mina härliga kunder som lånar deras smycken för fotografering.

I mina första broschyrer är fotografierna tagna av en professionell fotograf. I de följande broschyrerna finns det redan mycket natur -och smyckes bilder som både jag och min guldsmed tagit.

Från och med år 2012 har jag fotograferat alla bilder till mina broschyrer tillsammans med min döttrar Emmy Alexandra och Fanny Henrica Alexandra.

Att vi gör våra broschyrer själv, oftast runt matbordet gör mig så enormt stolt. I broschyrerna ser ni nuförtiden endast mina tagna foton och det är Emmy som gör layouten. Vi behöver ingen reklambyrå utan vi har vår egen reklmabyrå, Family Together Office.

Fanny och Emmy har en längre tid varit som modellerna i mina foton. Nu har även mina barnbarn Elle och Aston, den sjunde generationen, varit med i mina foton. Mina söner Tony och Henry har också varit med som modeller. Min yngre son Henry, hjälps till att leka och sköta om Elle och Aston när vi jobbar tillsammans. Detta är härligt.

Broschyrerna fungerar även som våra egna fotoalbum där minnen går vidare till följande generationer. Jag bläddrar ofta i de gamla broschyrerna och märker då hur mina barn vuxit och nu även hur mina barnbarn växer.  Den sjunde generationen syns redan i broschyrerna, men även i butiken på Mikaelsgatan, där Elle & Aston får hänga med när mamma Emmy jobbar. Jag har sagt nyligen att om dryga 10 år sommarjobbar Elle i butiken.

Bläddra i de vackra broschyrerna