Min familj
Jag är så stolt och lycklig när alla mina fyra barn Tony, Emmy, Henry och Fanny är på något sätt med i familjeföretaget. Min man Markku sköter om företagets ekonomiförvaltning och Emmy blev nyligen färdig med sina jurist studier.

Vackra broschyrerna
Att vi gör våra broschyrer själv, oftast runt matbordet gör mig så enormt stolt. I broschyrerna ser ni nuförtiden endast mina tagna foton, men även Fannys, och det är Emmy som gör layouten. Emmy sköter även om nätsidan och min lilla webbutik.  Vi behöver ingen reklambyrå utan vi har vår egen ”Family Together Office”.

Fanny och Emmy, men även Mandi (Fannys bästa vän & vår försäljerska) är modellerna i mina foton. Nu har även mina barnbarn Elle och Aston, den sjunde generationen, varit med i mina foton.  Mina söner har också varit med som modeller, men de hjälps till med logistiken och datorerna. Min yngre son Henry, hjälps till att leka & sköta om Elle och Aston när vi jobbar tillsammans. Detta är härligt.

Broschyrerna fungerar även som våra egna fotoalbum där minnen går vidare till följande generationer. Jag bläddrar ofta i de gamla broschyrerna och märker då hur mina barn vuxit och nu även hur mina barnbarn växer.  Den sjunde generationen syns redan i broschyrerna, men även i butiken på Mikaelsgatan, där Elle & Aston får hänga med när mamma Emmy jobbar. Jag har sagt nyligen att om dryga 10 år sommarjobbar Elle i butiken.

Vi har flera broschyrer för tillfället under arbetet. En som vi önskar få färdig inom nästa år blir och heta Från Dop till Konfirmation. Jag kommer mycket bra ihåg när jag var som lärling hos min pappa på 80-talet, att han hade denna vackra fras i hans vitrin. Broschyren kommer ha massor med härliga fiilis- och smyckesbilder tillsammans med härliga gåvoidéer.

Broschyren Lovely är också under arbete. Vi har fotograferat härliga bilder i Oitbacka. Då hjälpte min kära svärmor Asta med Aston.

Butik & Ateljé – Mikaelsgatan 3
Min kusin Mia, mina döttrar Emmy och Fanny samt härliga Mandi betjänar er på Mikaelsgatan. Jag är själv på plats endast enligt överenskommelse. På detta vis har jag en möjlighet att förverkliga alla våra broschyrer samt andra härliga idéer. Du kan boka en träff med mig per telefon 050 5235 448 eller per epost annette@annettetillander.fi