Min stil är klassisk. Till mina kännetecken hör blommor och rosenslipade diamanter. Hippistilen har också alltid varit nära mitt hjärta. Personlig kundbetjäning är viktigt för mig. I smyckes designen är det viktigaste att skapa ett smycke som passar kundens önskemål, åsikter och stil. Jag är alltid ärlig mot mina kunder, det är den viktigaste regeln jag lärt mig av min far. Jag designar endast smycken jag själv tycker om. Jag är mycket stolt över det att min egen stil syns i alla mina smycken. Ett viktigt ögonblick för mig är när smycket överlämnas till kunden. Då ser jag om kunden är nöjd med resultatet.

Naturen och familjen är viktiga element i min smyckes design. I synnerhet senhösten, när naturens färger är som starkast, laven knastrar under fötterna, skogen väntar på vintern och den första rimfrosten bildas på pölarna. Till min passion hör även att designa och skapa vackra broschyrer, som är fyllda med mina designade smycken.

Till min passion hör även att designa och skapa vackra broschyrer vilka är fyllda med mina designade smycken. Jag är lycklig över att konstnärligheten gått vidare till mina döttrar.  Jag fotograferar och designar mina broschyrer tillsammans med min äldre dotter Emmy Alexandra. Hon designar och uppehåller även min nätsida.  Min yngre dotter Fanny Henrica Alexandra agerar som modell i mina broschyrer men hon är också intresserad av fotografering. 

1625_271866229614642_853293707_n