Tyylini on klassinen, tavaramerkkinä kukat, köynnökset ja ruusuhiontaiset timantit. Hippi-tyyli on myös aina ollut lähellä sydäntäni. Henkilökohtainen asiakaspalvelu on minulle tärkeää. Suunnittelussa tärkein asia on luoda koru, joka sopii asiakkaan tyyliin ja persoonaan. Olen myös asiakkailleni aina rehellinen, tämän tärkeimmän säännön olen oppinut isältäni Torbjörn Tillanderilta. Suunnittelen vain koruja joista itse pidän. Olen ylpeä siitä, että koruissani näkyy oma tyylini. Minulle tärkeä hetki on korun luovutus asiakkaalle. Näin saan varmistuksen asiakkaan tyytyväisyydestä.

Luonto ja perhe ovat vahvasti korusuunnittelussani mukana. Varsinkin loppusyksy jolloin luonnon värit ovat runsaimmillaan, jäkälät ratisevat jalkojen alla talvea odottavassa metsässä ja lammikoihin muodostuu ensimmäinen huurre. 

Intohimoni on suunnitella ja luoda kauniita esitteitä, jotka ovat täynnä suunnittelemiani koruja. Nykyään valokuvaan kaikki  luonto-, malli- ja korukuvat.  Olen erittäin onnellinen että taiteellisuus on periytynyt tyttäriini. Vanhempi tyttäreni Emmy Alexandra suunnittelee ja kuvaa esitteitäni kanssani, ja hän myös suunnittelee ja ylläpitää nettisivuani. Nuorempi tyttäreni Fanny Henrica Alexandra esiintyy mallina esitteissäni ja on myös kiinnostunut valokuvaamisesta.

1625_271866229614642_853293707_n