Perheeni

Olen niin ylpeä ja onnellinen kun kaikki neljä lastani Tony, Emmy, Henry ja Fanny ovat jollain tavalla mukana pienessä perhe yrityksessä. Mieheni Markku vastaa yritykseni taloushallinnosta. Vanhempi tyttäreni Emmy valmistui juuri juristiksi.

Kauniit esitteemme

Esitteemme ovat oman perheeni käsialaa, ja olen siitä niin suunnattoman ylpeä. Minä valokuvaan, ja nykyään myös nuorempi tyttäreni Fanny. Emmy tekee esitteidemme layoutin, ja vastaa myös nettisivujeni päivittämisestä. Mainostoimistoa emme tarvitse, vaan meillä on Family Together niminen office. Tytöt ovat myös olleet malleina kuvissani jo useita vuosia, ja nyt lapsenlapseni Elle ja Aston seitsemännessä polvessa ovat kuvissa mukana. Poikani ovat myös malleina kuvissani, ja auttavat kuljetuksissa ja tietokone asioissa. Henry auttaa myös Ellen ja Astonin hoidossa, kun teemme yhdessä töitä. Rakas anoppini Asta auttaa meitä lastenhoidossa, kun teemme yhdessä töitä Emmyn kanssa.

Esitteistä jää myös ihania muistoja seuraaville sukupolville, ne ovat kun perhealbumeita. Selaan usein niitä ja huomaan miten lapseni kasvavat, ja nyt jatkossa myös miten lapsenlapset kasvavat. Nyt on kasvamassa seitsemäs sukupolvi ja sanoinkin tuossa hiljattain että reilun 10 vuoden päästä Elle on kesätöissä.

Meillä on juuri työn alla uusia ihana esitteitä. Kasteesta - Konfirmaatioon, on yhden tulevan esitteen nimi. Saimme ihania kaste kuvia kun toinen lapsenlapseni Aston Alexander kastettiin heinäkuussa. Muistan niin hyvin kun olin isäni opissa 80-luvulla Tehtaankadulla, jossa tämä kaunis teksti “Kasteesta Konfirmatioon“ oli valkoisilla isoilla kirjaimilla hänen yhdessä vitriinissä. Esitteessä tulee olemaan ihania ottamiani fiilis- ja korukuvia, ja paljon kaste ja konfirmaatio lahjaideoita.

Myymälä & Ateljee Mikonkatu 3

Mikonkadulla teitä palvelee gemmologi myyjäni Riitta, ihana Mandi ja tyttäreni Emmy ja Fanny. Minä olen itse paikan päällä enimmäkseen ajanvarauksella. Minulle voit varata ajan sähköpostitse tai puhelimitse.

annette@annettetillander.fi
tel: +358 50 5235 448

Mikonkadun myymälä
tel: (09) 670 100
info@annettetillander.fi