Kauniit esitteemme

Kauniit esitteemme,
täynnä ihania muistoja

Intohimoni on suunnitella ja toteuttaa ideoitani esitteissäni. Tuon esitteissäni esille 80- ja 90-luvulla suunnittelemia korujani, joita te ihanat asiakkaani lainaavat kuvauksiin. Myös uusimmat ideani ovat esitteissäni vahvasti esillä.

Esitteemme ovat oman perheeni käsialaa, ja olen siitä niin suunnattoman ylpeä. Ensimmäisten esitteiden valokuvat kuvasi ammatti valokuvaaja. Seuraavissa esitteissä oli jo paljon omia ja kultaseppäni ottamia luonto- ja korukuvia.

Vuodesta 2012 alkaen olen kuvannut kaikki valokuvat esitteisiimme, nettisivuillemme ja mainoksiimme. Emmy tekee esitteidemme layoutin, ja vastaa myös nettisivujeni ja sosiaalisen median päivittämisestä.

Emme tarvitse mainostoimistoa, meillä on oma Family Together Office niminen office. Tytöt ovat myös olleet malleina kuvissani jo useita vuosia, ja nyt lapsenlapseni Elle ja Aston seitsemännessä polvessa ovat kuvissa mukana. Poikani Tony ja Henry ovat myös malleina kuvissani, ja auttavat kuljetuksissa ja tietokone asioissa. Henry auttaa myös Ellen ja Astonin hoidossa, kun teemme yhdessä töitä. Rakas anoppini Asta auttaa meitä lastenhoidossa, kun teemme yhdessä töitä Emmyn kanssa.

Esitteistä jää myös ihania muistoja seuraaville sukupolville, ne ovat kuin perhealbumeita. Selaan usein niitä ja huomaan miten lapseni kasvavat, ja nyt jatkossa myös miten lapsenlapset kasvavat. Nyt on kasvamassa seitsemäs sukupolvi ja sanoinkin tuossa hiljattain että kymmenen vuoden päästä Elle on kesätöissä.

Selaa kauniita esitteitämme